III.Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri sahiplerini buldu

"Özge Ulusoy" ve "Tayyar Işıksaçan"ın sunuculuğunda gerçekleşen bu görkemli gecede; sektöründe, girişimleriyle fark yaratan, başarılı projeleriyle isminden söz ettirmiş kişiler ve birbirinden ünlü isimler ödüllerle taçlandırıldı. İş, sanat, siyaset, medya ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen, "III.Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri" töreninde, sektörüne ve bulunduğu alana yenilikler kazandıran kurumları, ulusal ve uluslararası rekabette fark yaratan girişimcileri, iş insanlarını ve televizyon dünyasının başarılı isimlerini muhteşem bir galayla buluşturdu.

The Green Park Hotel ve Convention Center"da gerçekleşen görkemli gecede; Wilma Elles, Rıza Çalımbay, Ela Rümeysa Cebeci, Gülden Kalecik, İzel Topaloğlu ve Av. Serkan Bayram gibi ünlü isimler ödüllerle buluşurken ,Ahmet Şafak, Burçin Birben, Asiye Palu, Gökçe Kırgız, Merve İlçi, Dora-Ahmet Altınbaşak gibi isimler muhteşem sahne performanslarıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.